AlgemeenZelf je boek uitgeven? Twin Media is je partner in self publishing.

Zelf je boek uitgeven? Twin Media is je partner in self publishing.

Unieke samenwerking

Bezig met de eerste roman? Wil je je afstudeerscriptie of dissertatie professioneel uitgeven? Zet je je memoires op papier? Heb je altijd al je eigen manuscript willen uitgeven? En is de gang via reguliere uitgevers onbekend? Twin Media begeleidt auteurs in het gehele uitgave proces. Van eindredactie tot publicatie, van vormgeving tot marketing. Wij zorgen dat jouw publikatie in de winkel komt. Twin Media biedt een totaal pakket aan zodat jouw boek het publiek kan bereiken dat het verdient. Een ding doen we niet: schrijven. Dat laten we graag aan de auteurs zelf over.

 books

Wie zijn wij? Twin Media is full-service grafisch bureau uit Culemborg. Met meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerp en opmaak van tijdschriften en boeken is het een van de grotere bureaus in Nederland. We werken voor uitgeverijen, verenigingen, locale overheden, maar ook voor particulieren. Met ons Self-Publishing programma bieden wij auteurs een unieke mogelijkheid om hun boek onder de aandacht van een breder publiek te brengen, inclusief marketing. Uiteraard behoren e-books ook tot de mogelijkheid.

Wil je een jubileumboek maken alleen voor vrienden en bekenden? Mik je op een breder publiek? Heb je snel een boek nodig bij een cursus die je geeft? Alles is mogelijk bij Twin Media. Onze diensten en kosten hierbij zijn zeer overzichtelijk. In een kennismakingsgesprek nemen we graag door waar je belangstelling naar uit gaat. Jij kiest wat wij gaan doen. Helder en overzichtelijk. Alle kosten en werkzaamheden vooraf duidelijk.

Vragen? Wil je een afspraak maken? Neem contact op met Roeland Dobbelaer, commercieel/creatief directeur: 0642224455 / roelanddobbelaer@twinmediabv.nl

scroll-to-top