AlgemeenRein Vogel nieuwe directeur Twin Media

Rein Vogel nieuwe directeur Twin Media

Creatief professional Rein Vogel (49) is deze maand benoemd als de nieuwe directeur van Twin Media. Roeland Dobbelaer (61) doet een stap opzij en zal als adviseur op het gebied van publishing, content, communicatie en marketing aan Twin Media verbonden blijven. Dobbelaer zal zich tevens meer richten op uitgeefactiviteiten binnen de groep en blijft algemeen directeur van Daily Communications, waartoe ook Twin Media en zusterbedrijf Twin Digital toe behoren. Daarnaast blijft Dobbelaer uitgeefdirecteur van Alea Publishers en hoofdredacteur van het boekenplatform Bazarow.com.

Rein Vogel is een ervaren art-director en mediadeskundige. Gedurende vele jaren heeft hij zijn creatieve stempel gedrukt als art-director bij gerenommeerde bedrijven zoals MPG en The Others. Zijn expertise en passie voor content creatie hebben hem geleid naar een zelfstandige rol als content creative, waarbij hij zich steeds meer heeft toegelegd op het ontwikkelen van content en contentstrategieën voor diverse merken. Als content creative was hij verbonden aan het gerenommeerde bureau Edenspiekermann, waar hij voor hen zowel uitvoerend als strategisch verantwoordelijk was voor content van diverse grote merken. Deze brede ervaring heeft Rein Vogel gevormd tot een professional die niet alleen bedreven is in het artistieke aspect van zijn vak, maar ook in staat is om effectieve strategieën te ontwikkelen.

Bij Twin Media zal hij zich voornamelijk richten op het onderhouden van contacten met zowel bestaande als nieuwe klanten. Scheidend directeur Dobbelaer zegt over zijn komst: “We zijn verheugd met de komst van Rein. Hij brengt een schat aan ervaring en kennis met zich mee. Met zijn komst willen we Twin Media vernieuwen en ook meer klanten buiten het tijdschriftenbedrijf aantrekken. Onze rol zien we steeds meer als een allround communicatiebureau dat contentoplossingen biedt voor onze klanten, waarbij vormgeving slechts een van de vele onderdelen is. Hij is de juiste persoon op de juiste plaats om de koers verder te ontwikkelen. Ik kijk uit naar de samenwerking met hem.”

Rein Vogel

Rein Vogel voegt hieraan toe: “Met enthousiasme kijk ik ernaar uit om met de juiste mentaliteit de koers van Twin Media’s te verfrissen. Ik verheug mij erop om een mix van creatieve content en communicatie-oplossingen te bieden, zowel voor vertrouwde klanten als voor de nieuwe gezichten bij Twin Media. Samen gaan we voor een praktische en vernieuwende aanpak.”

Naast het nieuws over de nieuwe directeur is er nog meer verandering bij Twin Media. Bedrijfsleider Claudia van der Pol verlaat het bureau per 1 februari na 24 jaar dienstverband. Na diverse functies binnen het bedrijf te hebben vervuld, was het voor haar tijd om elders haar geluk te beproeven. Van der Pol wordt Grafisch Coördinator bij Zwijsen. Bij Twin Media was Claudia in haar laatste functie verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering, planning en grafische automatisering, waaronder de WoodWing-implementaties. Scheidend directeur Roeland Dobbelaer zegt over Van der Pol: “We vinden het bijzonder jammer dat Claudia ons verlaat. Niet alleen is Claudia een van de besten in haar vak, maar ook een zeer gewaardeerde collega die veel heeft betekend voor velen binnen onze bedrijven. We kunnen wel stellen dat hiermee een tijdperk wordt afgesloten. We zullen haar enorm missen en we wensen Claudia natuurlijk heel veel succes bij Zwijsen.”

Namens het team van Twin Media,

Roeland Dobbelaer

scroll-to-top