AlgemeenTwin Media geeft vorm aan nieuw magazine ‘Alles Over Erven’
Cover Alles over erven magazine

Twin Media geeft vorm aan nieuw magazine ‘Alles Over Erven’

Twin Media verzorgde het ontwerp en de vormgeving van het nieuwe magazine Alles over erven, uitgegeven door partner Virtúmedia.  Het magazine komt twee keer per jaar uit, onder leiding van hoofdredacteur Frank Noë en is een initiatief van allesovererven.nl. Dit is één van de activiteiten van AllesoverFamiliezaken met als doel het informeren van mensen over erven en nalatenschappen. Daarnaast zorgt de organisatie voor een verbinding tussen particulieren en bijvoorbeeld notarissen, advocaten, mediators, estate planners of therapeuten.

Twin Media art-director Frank de Both verzorgde het ontwerp en de productie van het blad: ‘De eerste uitgave van een tijdschrift gaat bovenal over het vinden van visuele elementen die de boodschap ervan versterken. In dit geval hebben we gekozen voor een frisse en optimistische opmaak voor een onderwerp dat toch wat minder vrolijk is, maar toch belangrijk.’

Zelf een (online) magazine laten vormgeven? Neem contact op met Roeland Dobbelaer via roelanddobbelaer@twinmedia.nl of +31 6 42224455.

scroll-to-top