Bij Twin Media transformeren wij, samen met jou, jouw ideeën tot een aantrekkelijk en functioneel product. Onze meerwaarde is dat wij, dankzij onze brede ervaring met het maken van tijdschriften en boeken, kunnen meedenken over alle aspecten van het uitgeefvak. Wij kunnen haarscherp in beeld brengen hoe je jouw doelgroep het beste bereikt. Of dat nu het ontwikkelen van een nieuwe redactionele formule is, een restyling van je bestaande bladen, het ontwerpen van een nieuwe huisstijl of het ontwerpen en bouwen van een nieuwe website; Twin Media staat voor je klaar van oriëntatie tot en met realisatie.

Een concept voor je nieuwe vormgeving, restyling of huisstijl, creëren we samen met jou.

Een mooi ontwerp is leuk, maar het is nog veel belangrijker dat een ontwerp functioneel is.

Wij kunnen al jouw communicatie verzorgen, digitaal of in print, van A tot Z.

Wil je een nieuwe, functionele website? Ook hiermee kunnen we je van dienst zijn.

Een concept voor je nieuwe vormgeving, restyling of huisstijl, creëren we samen met jou, in goed overleg. Onze expertise, gecombineerd met jouw kennis over je doelgroep, zorgt ervoor dat we precies in kaart kunnen brengen wat het nieuwe design moet uitstralen. Je wil natuurlijk opvallen en onthouden worden. Wij kijken met je mee hoe we dit het beste voor elkaar kunnen krijgen. Zo vraagt een geschiedenistijdschrift om een hele andere uitstraling dan een kookboek. Het samen met jou ontwikkelde concept, zetten wij vervolgens om in een ontwerp.

Een mooi ontwerp is leuk, maar het is nog veel belangrijker dat een ontwerp functioneel is. Zo bereikt jouw boodschap, idee of tekst je lezers, leden of klanten zo goed mogelijk. Daarom besteden we tijdens het voortraject veel aandacht aan het leren kennen van jouw doelgroep en bedenken we slimme strategieën om de relatie met de doelgroep te versterken. Daarna gaan onze art directors, ontwerpers, webbouwers en illustratoren en fotografen aan het werk om jouw ideale ontwerp te verwezenlijken.

(digitale) magazines / ontwerp / vormgeving / logo’s / infographics / illustraties / huisstijlen / boeken / websites / jaarverslagen / restyling / fotografie / tijdschriften
(digitale) magazines / ontwerp / vormgeving / logo’s / infographics / illustraties / huisstijlen / boeken / websites / jaarverslagen / restyling / fotografie / tijdschriften

We kunnen al je communicatie verzorgen, digitaal of in print, van A tot Z. Onze kennis van verschillende vormen van druk- en printwerk is groot. Dagelijks leveren de drukkers waarmee wij werken perfect drukwerk af. Ook het bundelen, verzenden, verpakken en voorraadbeheer van jouw drukwerk behoren tot onze service.

Wil je juist meer online gaan uitgeven? Neem dan eens een kijkje op de website van Diziner, het door ons ontwikkelde platform voor onder andere het creëren van digitale magazine.

Wil je een nieuwe website? Ook hiermee kunnen we je van dienst zijn. Ons zusterbedrijf Twin Digital bouwt namelijk websites; van eenvoudig tot zeer complex. We luisteren goed naar je wensen en gaan vervolgens aan de slag om een op maat gemaakte website te bouwen. Als je dat wenst kunnen we hiervoor we ook de teksten schrijven. 

"design won't save the world. but it damn sure makes it look good!"

Twin Media

"Design is not what it looks like and feels like. Design is how it works."

Twin Media

Neem contact op

Team

Portfolio

scroll-to-top