AlgemeenTwin Media maakt ontwerp voor ‘Theedozen en olifantenpaadjes’

Twin Media maakt ontwerp voor ‘Theedozen en olifantenpaadjes’

Voor het managementboek Theedozen en olifantenpaadjes van Ronald Koopman, maakte Rimke Bartels, ontwerper bij Twin Media, een passend ontwerp. Ronald is organisatieadviseur en expert op het gebied van klantrelaties. Zijn managementboek is anders dan de meeste managementboeken, omdat het niet bestaat uit theorie, maar uit praktische tips en concrete voorbeelden. Dit unieke karakter komt duidelijk naar voren in de vormgeving.

Over Theedozen en olifantenpaadjes

Dit boek leert je hoe je klanten een topbeleving geeft en hoe je ervoor zorgt dat ze bij je terugkomen. Ronald beargumenteert dat het verbeteren van klantwaarde en klantbeleving vaak zit in details die je, als je ze eenmaal herkent, makkelijk kunt optimaliseren. Het is een inspirerend boek, boordevol tips, anekdotes en verhelderende foto’s.

Over de vormgeving

Theedozen en olifantenpaadjes is dus bovenal een praktisch boek. Elke tip volgt dezelfde formule: een les, vervolgens een verhelderende anekdote en een aantal vragen. Deze onderdelen kregen ieder een eigen vormgeving, zodat ze de lezer ze makkelijk van elkaar kan onderscheiden. Dit zorgt voor een heldere, aantrekkelijk structuur. Op de kaft plaatste Rimke prikkelende tips die meteen duidelijk maken wat dit boek doet: praktische advies geven waarmee je gelijk aan de slag kunt.

Theedozen en olifantenpaadjes is een uitgave van Big Business Publishers

Geïnteresseerd in een (re)styling van je boek of magazine? Neem dan contact op met Roeland Dobbelaer: roelanddobbelaer@twinmediabv.nl of 06 42224455

Meer informatie over Theedozen en olifantenpaadjes: https://bit.ly/3fZ7Zdy

 

 

scroll-to-top