AlgemeenVier nieuwe stagiaires begonnen bij Twin

Vier nieuwe stagiaires begonnen bij Twin

Afgelopen week zijn er weer 4 nieuwe stagiaires in dienst gekomen bij Twin Media

Stephanie de Kok studeert Grafisch Vormgeven aan het Grafisch Lyceum in Utrecht. Zij komt binnen Twin Media de studio versterken. Ze zal onder andere helpen bij het ontwerpen van folders.

Erin Blom studeert All-round DTP aan het Grafisch Lyceum in Utrecht. Erin zal onder andere helpen met het opmaken van magazines en boeken.

Solaiman Abed studeert Interactieve Vormgeving op het Grafisch Lyceum Utrecht. Hij gaat Robin Snel helpen met het beheren van het systeem en het onderhouden van websites.

Guido van Hees studeert Mediamanagement aan het Grafisch Lyceum in Utrecht. Hij zal gaan werken in ons bedrijfsbureau en zal veel gaan doen met marketing. Zo gaat hij o.a. de 3e editie van de Twin Mediadag mee organiseren, en mede de marketing doen voor het Europa Jaarboek 2014.

Alle stagiaires hebben veel zin in hun komende stage periode. Ze hopen hier veel te leren, maar dat gaat wel goed komen dankzij onze ervaren grafische specialisten.

Wij kijken erg uit naar de samenwerking met onze nieuwe stagiaires en wensen de stagiaires een leuke en leerzame periode toe.

Het Twin team.

IMG_1059

(v.l.n.r.) Stephanie de Kok-Solaiman Abed-Guido van Hees-Erin Blom

scroll-to-top