AlgemeenNooit meer ruzie met je baas

Nooit meer ruzie met je baas

Hoe vind je werk dat bij je past als je net iets anders bedraad bent dan de mensen om je heen? Hoe voorkom je dat je enthousiast begint en toch snel weer op je werk bent uitgekeken? En hoe voorkom je miscommunicatie en conflicten met collega’s en je baas? In Nooit meer ruzie met je baas van uitgeverij Big Business legt Adrienne van den Bos haarfijn uit hoe je als hoogbegaafde je een weg kunt vinden in de werkende wereld en welke valkuilen het met zich meebrengt. Adrienne is coach, auteur en oprichter van Gifted People, een coachingsprogramma waarin mensen met hoogbegaafdheid zichzelf kunnen ontwikkelen en gelijkgestemden kunnen ontmoeten.

Voor de vormgeving van haar boek vroeg ze Twin Media om een cover te maken die een zoektocht of ‘je weg vinden’ uitbeeldt. Aangezien de titel van het boek al krachtig en specifiek is, wilde ze dat de grafische elementen subtieler zouden zijn. De cover moest vooral niet te schreeuwerig worden.

Vormgever Nancy Panjoel koos voor een stijlvolle illustratie van een labyrint, als symbool voor het thema ‘je weg vinden’ én het oplossingsgericht denken dat bepleit wordt in dit boek. Qua kleur is gekozen voor een palet dat niet afleidt, maar wel opvalt. ‘Nooit meer’ heeft Nancy in het rood afgedrukt, zodat dit deel van de titel meteen in het oog springt. De vormgeving van het binnenwerk is strak en eenvoudig, omdat Nooit meer ruzie met je baas voornamelijk een studieboek is.

Geïnteresseerd in een (re)styling van je boek of magazine? Neem dan contact op met Roeland Dobbelaer: roelanddobbelaer@twinmediabv.nl of 0345 470 500

Klik hier voor meer informatie over Nooit meer ruzie met je baas.

scroll-to-top