AlgemeenTwin Media verzorgt restyling voor het tijdschrift Management Kinderopvang

Twin Media verzorgt restyling voor het tijdschrift Management Kinderopvang

Het maandblad Management Kinderopvang van uitgeverij Springer heeft een opfrisbeurt gekregen. De redactie van Management Kinderopvang vroeg Twin Media een nieuwe vormgeving te maken die het tijdschrift een moderne look geeft, zonder al te veel af te wijken van de oude stijl. De redactie wilde niet dat de herkenbaarheid verloren ging. 

In de nieuwe vormgeving is meer onderscheid aangebracht tussen de rubrieken en de artikelen, onder meer door te variëren in het aantal kolommen en kleurgebruik. Zo krijgt het blad een modern, zakelijk, maar ook speels karakter. De cover is onder handen genomen, zodat ook deze moderner oogt.

Over Management bij Kinderopvang

Management Kinderopvang richt zich op het management en de beleidsmakers in de kinderopvang. Het vakblad brengt lezers op de hoogte van de ontwikkelingen in de sector, best practices en relevant wetenschappelijk onderzoek. De praktische artikelen geven het (midden)management tools om hun bedrijfsvoering te optimaliseren.

Geïnteresseerd in een (re)styling van je boek of magazine? Neem dan contact op met Roeland Dobbelaer: roelanddobbelaer@twinmediabv.nl of 06 42224455

Meer informatie over Management bij Kinderopvang: springer.com/journal/41190/

scroll-to-top