AlgemeenTwin Media maakt ‘sportief’ ontwerp voor ‘De Trainer maakt het verschil’

Twin Media maakt ‘sportief’ ontwerp voor ‘De Trainer maakt het verschil’

Rimke Bartels, grafisch ontwerper bij Twin Media, heeft een ‘sportief’ ontwerp gemaakt voor De Trainer maakt het verschil, een handboek voor jeugdvoetbaltrainers van alle niveau’s. Ze heeft in het ontwerp allerlei grafische elementen verwerkt uit het voetbal, zoals de middenstip, de zijlijnen en niet te vergeten de bal zelf. En de flaptekst is tussen de lijnen van een voetbalveld geplaatst. Op die manier weet de doelgroep meteen wat voor boek men in handen heeft. De Trainer maakt het verschil is een uitgave van Big Business Publishers.

Over De Trainer maakt het verschil

Mauro van de Looij is een ervaren jeugdtrainer die gewerkt heeft bij eredivisieclubs als PSV en Willem II. Behalve trainer is Mauro ook sport- en prestatiepsycholoog en docent prestatiepsychologie. Met het bureau Bauer en Van de Looij adviseert hij clubs over voetbaltraining, coaching en talentontwikkeling. In dit boek deelt hij praktijkervaringen én wetenschappelijke inzichten over motivatie, selectie, trainen en coachen. Hij beantwoordt vragen als: Hoe belangrijk is winnen eigenlijk? Wat is jouw invloed op de motivatie van je spelers? Hoe herken je talent? En wat zeg je in de rust?

“Mauro maakt wetenschappelijke inzichten op een leuke manier praktisch, zoals de rol van winnen en talentherkenning.”

  • Art Langeler, directeur voetbalontwikkeling KNVB

 

Geïnteresseerd in een (re)styling van je boek of magazine? Neem dan contact op met Roeland Dobbelaer: roelanddobbelaer@twinmediabv.nl of 06 42224455

Klik hier voor meer informatie over ‘De Trainer maakt het verschil’

scroll-to-top