AlgemeenStop met (re)organiseren!

Stop met (re)organiseren!

Culemborg, 26 april 2017
In april verschijnt het boek Dynamisch organiseren van organisatieadviseur en bedrijfskundige Glenn Frijde. In dit boek wijst Frijde... | Twin Media BV
In april verschijnt het boek Dynamisch organiseren van organisatieadviseur en bedrijfskundige Glenn Frijde. In dit boek wijst Frijde de weg naar een dynamische organisatievorm waarin mensen op natuurlijke wijze naar talent en toegevoegde waarde betekenisvol samenwerken. De oplossing ligt niet in een nieuw statisch model, maar in organisch samenwerken vanuit nut en noodzaak, eigenaarschap en zelfregie.

Twin Media heeft het ontwerp, vormgeving en drukwerk van het boek verzorgd. Ontwerper van de cover en het binnenwerk Rimke Bartels:

“Frijde werkt met geïllustreerde animaties op zijn website. Deze illustraties dienden als inspiratie voor het ontwerp van het boek. Door de illustraties voor de hoofdstukopeningen te gebruiken en door te laten lopen op de volgende spread, komt het dynamische karakter van de animaties terug in het boek.”

Grafisch vormgever Joke Boer heeft de vormgeving van het boek verzorgd en trafficmedewerker John Copier was verantwoordelijk voor het begeleiden van het drukwerk.

Over de auteur

Glenn Frijde is organisatieadviseur en bedrijfskundige en gefascineerd door de vraag wat samenwerken succesvol maakt. Hij ondersteunt bedrijven bij dynamisch organiseren en helpt hen bij de transitie. Zijn opdrachtgevers lopen uiteen van industrie tot maatschappelijke opvang en van verzekeraars tot IT-bedrijven. Frijde is directeur/eigenaar van beROCT en geeft lezingen over dit nieuw bedrijfskundig perspectief.

Kijk voor meer informatie op de website van uitgever Big Business Publishers: https://www.bbpublishers.nl/dynamisch-organiseren/

scroll-to-top