AlgemeenDe V-factor: unieke ‘loopbaanroman’ voor 40+ ambtenaren 

De V-factor: unieke ‘loopbaanroman’ voor 40+ ambtenaren 

Op donderdag 25 september verscheen het door Josien Sneek geschreven boek: De V-factor, loopbaanroman voor de 40+ ambtenaar.

Namens Twin Media was Rimke Bartels verantwoordelijk voor het ontwerp en Joke Boer voor de opmaak. Het boek helpt ambtenaren na hun veertigste om een plan te maken voor het vervolg van hun carrière.

De V-factor staat voor alle levens- en werkervaring die je hebt zodra je de veertig bent gepasseerd. Geleerde lessen, natuurlijk overwicht, zelfstandigheid, relativeringsvermogen, allemaal prachtige kwaliteiten die je prima kunt inzetten voor de tweede helft van je loopbaan.

In deze unieke loopbaanroman krijg je als lezer tussendoor vragen en oefeningen om zelf aan de slag te gaan. Je ontdekt wat je werkelijk belangrijk vindt, waar je talenten liggen en wat je wilt bereiken.

Jurist Josien Sneek (1958) was geruime tijd ambtenaar. Op haar 53e startte ze een eigen bedrijf: Ervaren Ambtenaren Training & Coaching.  Haar idee: er is veel meer aandacht, beleid en geld nodig om ambtenaren met plezier, en dus ook productiever, te laten werken.’

Voor meer informatie kunt u terecht op:
http://www.bbpublishers.nl/de-v-factor/

V_factor_omslagHR

scroll-to-top