AlgemeenStage Marketing & Communicatie (m/v)

Stage Marketing & Communicatie (m/v)

Twin Media is winnaar van de CreAwards 2014 voor Beste Leerbedrijf in de Creatieve Industrie. Het Culemborgs multimedia communicatiebureau is sterk in het ontwerp, vormgeving en productie van tijdschriften, boeken, huisstijlen en websites. Per februari 2017 komt er een stageplek beschikbaar voor een stagiair(e) marketing en communicatie. Het betreft een fulltime stage waarin je jouw kennis, creativiteit en vaardigheden op het gebied van marketing & communicatie in de praktijk brengt en verder kunt ontwikkelen.

Heb jij affiniteit met media en ben jij een duizendpoot die van aanpakken weet? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werkzaamheden
De werkzaamheden bestaan onder andere uit het schrijven van nieuwsbrieven, persberichten en content voor de website. Maken en onderhouden van contact met pers. Naast commerciële taken behoren ook administratieve taken tot je takenpakket.

Vereisten

  • Je bent een HBO/WO student(e) met een relevante studie achtergrond (marketing, commercie);
  • Je bent enthousiast, creatief, leergierig en hebt een hands-on mentaliteit;
  • Je hebt affiniteit met media;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je bent beschikbaar vanaf februari 2017.

 
Wat bieden wij?

  • Een leuke en afwisselende stage met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Professionele vakinhoudelijke begeleiding;
  • Samenwerking in een gezellig en divers team;
  • Doorgroeimogelijkheden;
  • Stagevergoeding.

 
Solliciteren?
Wil jij deel uit te maken van ons team? Overtuig ons waarom jij dé nieuwe marketing en communicatie stagiair(e) bent voor Twin Media, door jouw motivatiebrief en CV op te sturen. Deze kun je mailen naar: yolindemeijers@twinmediabv.nl t.a.v. mevr. Y. Meijers.

Bedrijfsprofiel
Twin Media maakt een sterke groei door. In korte tijd transformeerden we van een klassiek printbedrijf naar een full service multimedia communicatie bureau met een sterke divisie webbouw en grafische automatisering. We zijn nog lang niet uitgegroeid en volop in ontwikkeling. Momenteel werken we met 25 mensen. Klanten kunnen bij Twin Media terecht voor alle mediadisciplines: van communicatie tot creatie en productie. Het team is sterk in het ontwerp, vormgeving en productie van tijdschriften, boeken, huisstijlen en websites.

Vanuit al deze verschillende disciplines adviseren wij klanten en zetten we hun communicatie wensen om in een concrete multimedia mix.

Twin Media is winnaar van de CreAwards 2014 voor Beste Leerbedrijf in de Creatieve Industrie.

Trefwoorden
Marketing, Communicatie, Stage, Media, Marketing communicatie, Culemborg

scroll-to-top