AlgemeenAllereerste Nederlandstalige New Scientist

Allereerste Nederlandstalige New Scientist

Na een voorbereiding van een half jaar is de allereerste Nederlandstalige versie van New Scientist een feit.

Uitgeverij Veen Media bracht afgelopen jaren NWT Magazine uit. NWT Magazine richt zich op mensen met een fascinatie voor (Natuur)Wetenschappen en Techniek.

De laatste jaren bouwde de redactie van NWT Magazine een speciale band op met het Britse New Scientist. Het populaire Britse wetenschapstijdschrift voor hoger opgeleiden met interesse voor wetenschap en technologie was voor de redactie van NWT Magazine een belangrijke inspiratieborn. New Scientist schrijft over onderwerpen die ook de lezers van NWT Magazine spannend vinden. Hierdoor nam de redactie van NWT Magazine geregeld artikelen over en herschreef deze voor NWT Magazine.

De samenwerking is nu nog intensiever geworden. NWT Magazine heet voortaan New Scientist: de Nederlandse editie van het Britse New Scientist met een groot deel aan artikelen van Nederlandse bodem.

Sanna Terpstra van Twin Media is verantwoordelijk voor de vormgeving van het magazine. De Nederlandse versie van New Scientist ligt vanaf deze week in de schappen van de winkels.

www.newscientist.nl

cover_newscientist

scroll-to-top