AlgemeenAfgestudeerde webbouwers gezocht!

Afgestudeerde webbouwers gezocht!

Twin Media is per direct op zoek naar net afgestudeerde webbouwers als oproepkracht of zzp’er, op mbo+ niveau

Het gaat goed met Twin Media. We hebben veel nieuwe klanten en opdrachten. Er lopen bijvoorbeeld op dit moment een groot aantal digitale projecten. Wij verwachten dit jaar nog meer nieuwe opdrachten voor websites en digitale tijdschriften te kunnen verwelkomen. We zijn daarom per direct op zoek naar een aantal nieuwe medewerkers, die we op basis van een oproepcontract of via een zzp’er constructie aan Twin Media willen verbinden.

Ben jij een net afgestudeerde webbouwer op mbo of mbo+ niveau, kom dan ons team versterken.

Ervaring op het gebied van de volgende programma’s en talen is gewenst:

Talen

html, css, beginners niveau jquery en php

Programma’s

Dreamweaver, Photoshop

Content Management Systemen

Het is een pre als je verstand hebt van Open Source Content Managment Systemen zoals Joomla, WordPress of Drupal

Twin Media is een prachtig bedrijf om ervaring op te doen. Collega’s staan altijd voor je klaar, je kunt altijd vragen stellen en je kunt natuurlijk ook je eigen ideeën inbrengen. Gaat het goed dan heb je uitzicht op een tijdelijk, regulier dienstverband. 

Kortom, ben je net afgestuurd en op zoek naar een uitdagende baan, stuur dan een email met je CV en een link naar je werk naar roelanddobbelaer@twinmediabv.nl. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Of bel met Roeland Dobbelaer, directeur, 0345-70500. 

scroll-to-top