AlgemeenTwin Media investeert in regiofunctie: vernieuwd magazine voor gemeente Geldermalsen

Twin Media investeert in regiofunctie: vernieuwd magazine voor gemeente Geldermalsen

Deze week verscheen het eerste nummer van 11 centraal, het vernieuwde magazine voor de inwoners van gemeente Geldermalsen. Twin Media produceert dit magazine samen met de gemeente.

Roeland Dobbelaer, directeur Twin Media: “Twin Media heeft klanten door het hele land, maar voor de regio, de Betuwe, zet Twin Media graag zijn beste beentje voor. We werken hier voor een groot aantal bedrijven en organisaties. Vandaar dat we stevig investeren om samen met gemeente Geldermalsen een prachtig nieuw tijdschrift neer te zetten”. Miranda de Groot heeft, met input van Lieke Straates (gemeente Geldermalsen) de nieuwe lay-out en naam ontwikkeld.

In het eerste nummer van 11 centraal zegt burgemeester Miranda de Vries: “Met trots presenteer ik u het ‘new & improved’ magazine, 11 centraal. Het Geldermalsen Magazine heeft een nieuwe naam, een nieuw uiterlijk én een bredere inhoud.

Maar je moet je afkomst nooit verloochenen. Het oude magazine heeft er 7 trouwe dienstjaren opzitten. Na al die jaren, werd het echt tijd om het grondig aan te pakken. Met dit resultaat.

11 centraal heeft ook een digitale variant, 11 centraal-Digitaal, met leuke extra’s.

covers_3d_goed

Waarom 11 centraal? De volledige naam was gemeente Geldermalsen Magazine. Met deze naam blijft het blad erg van de gemeente. Terwijl we de inwoners meer ruimte willen geven voor inbreng, de inwoners centraler willen stellen. We tellen 11 dorpen in onze gemeente waarvan er maar 1 de naam ‘Geldermalsen’ heeft. Door het woord ‘Geldermalsen’ voelt iemand uit pakweg Gellicum zich misschien niet zo aangesproken of betrokken. Tel hierbij op dat we centraal in het land liggen.”

Het hele magazine bekijken: kijk hier

http://issuu.com/twinmedia/docs/11centraal_digitaal

scroll-to-top