AlgemeenSleutelkaarten

Sleutelkaarten

100 kaarten om meer uit je gesprekken te halen

Samen met Klaas Jan Terpstra en Liesbeth Sollie, van Osmo Consult ontwikkelde Twin Media de Onderwijs van Nu tool voor coaches en mentoren om meer uit hun gesprekken met cliënten en leerlingen te halen. Een set “Sleutelkaarten” bestaat uit 100 kaarten die je kunt gebruiken voor het opgang brengen van gesprekken.

Uit de handleiding: “Je begeleidt jongeren of volwassenen. Of je bent mentor, coach, of trainer. Elke dag ben je bezig om jongeren of volwassenen hun eigen weg te laten vinden, om hen in staat te stellen hun kwaliteiten te ontdekken of hun gevoelens te uiten. Om een visie met een team te ontwikkelen en hen te laten onderzoeken wat hun gemeenschappelijke kernwaarden zijn.

Deze set met sleutelkaarten biedt uitkomst! Op de kaarten staan afbeeldingen die de verbeelding stimuleren. En er staan vragen op die je gesprekken op gang kunnen brengen of er een andere wending aan geven. Bovendien maken de kaarten het mogelijk om kernwaarden, kwaliteiten, schaduwen en gevoelens bespreekbaar te maken.

Productinformatie

Auteurs: Klaas Jan Terpstra en Liesbeth Sollie

100 kaarten + gebruikershandleiding

ISBN 978 94 91141 13 3

Een uitgave van onderwijsvannu.nl

€ 33,50

Ontwerp: Sanna Terpstra, Vormgeving: Sanna Terpstra en Simon van Kessel.

Productiebegeleiding: Guido van Hees en John Coupier.

Bestel de sleutelkaarten voor 1 maart en betaal geen €33,50 maar €29,50

Klik hier om de sleutelkaarten te bestellen

Klik hier voor meer informatie.

scroll-to-top