AlgemeenLancering diziner

Lancering diziner

Op 11 januari jl. lanceerde Twin Digital diziner, ons platform voor digitale magazines.

Nieuwe digitale technologieën spelen een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Het lezen van tijdschriften gaat steeds vaker digitaal. En daarnaast verschuiven advertentie uitgaven steeds meer naar online. Hier wil Twin Digital op inspringen met diziner.

Wat is er zo speciaal aan diziner? Organisaties kunnen aan de hand van een op maat gemaakt ontwerp starten met de vormgeving van hun eigen digitaal magazine.

Tijdens sessies in januari en februari presenteren we diziner aan belangstellenden. We laten zien hoe ons platform functioneert. Ook bespreken we de voordelen van een digitaal magazine, wat het voor uitgevers, verenigingen en andere organisaties kan betekenen en welke kosten er zijn verbonden aan een abonnement. We sluiten de sessie af met een vragenronde onder het genot van een hapje en drankje. Deelname is geheel gratis.

Belangstelling? De sessies in januari zijn (helaas) volgeboekt. Er zijn wel enkele plaatsen beschikbaar op 16 en 23 februari. Aanmelden kan via info@twindigital.nl.

Meer informatie? U kunt mailen naar yolindemeijers@twindigital.nl of bel 0345 470 500 en vraag naar Yolinde Meijers, projectleider Twin Digital.

scroll-to-top