AlgemeenInspiratiesessie voor Vereniging IndustriePers

Inspiratiesessie voor Vereniging IndustriePers

Op donderdag 17 januari had Twin Media de Vereniging IndustriePers op bezoek. Twin Media had het genoegen om de nieuwjaarsborrel voor de vereniging met een inspiratiesessie te mogen organiseren. De Vereniging IndustriePers is een organisatie voor technische journalisten, voorlichters of communicatie- en marketingmedewerkers van technische bedrijven. De leden van de vereniging maken met name vakbladen. Tijdens deze middag presenteerden Twin Media en Twin Digital onze expertises en inzichten over het veranderende medialandschap. Met trots kunnen wij zeggen dat dit een succesvolle en gezellige middag was.

Half drie was de inloop, waarna de presentaties om drie uur begonnen. Drie sprekers verzorgden een presentatie tijdens deze middag. Roeland Dobbelaer, creatief directeur van Twin Media, begon met een introductie over Twin Media en de veranderingen in het medialandschap. Na deze presentatie besprak Yolinde Meijers, projectleider van Twin Digital, de werkzaamheden van Twin Digital. Hierbij werden de mogelijkheden van het platform Diziner aan het publiek gepresenteerd. Als laatste vertelde Miranda van Agthoven, artdirector van Twin Media, over hoe je van een vakblad ook een mooi een aansprekend tijdschrift kunt maken.

     

Rond de klok van vijf uur startte de nieuwjaarsborrel. Onder het genot van een glas en hapjes werd er uitgebreid gediscussieerd over de ideeën en inzichten uit de sessies.

Christien Nuboer, voorzitter van de vereniging en o.a. werkzaam bij Collance, vond het een constructieve middag. De leden van de vereniging hebben er volgens haar allemaal wat van geleerd. Niet alle informatie was nieuw voor hen, maar het inspireerde hen wel. Volgens Nuboer was er een grote opkomst voor de vereniging en er waren veel introducees. Een geslaagde middag kortom. Nuboer wil Twin Media daarom ook van harte bedanken voor het organiseren van de middag.

Heeft u ook belangstelling in een inspiratiesessie voor uw organisatie of vereniging, bel of mail met Roeland Dobbelaer: 0642224455 / roelanddobbelaer@twinmediabv.nl

scroll-to-top