AlgemeenCreatief hoogtepunt voor Twin Media : HET GROTE 50+ WERKBOEK

Creatief hoogtepunt voor Twin Media : HET GROTE 50+ WERKBOEK

50 PLUS WERKBOEK omslag 3D LRAfgelopen zomer hebben Anne-Marije Buckens, Judith Spruit en Donald Suidman een nieuw boek geschreven. Werkzoekenden: Het Grote 50+ Werkboek. Een hands on boek dat 50-plussers weer inspiratie kan geven om zich goed op de arbeidsmarkt te presenteren. Het boek geeft een motiverende en realistische kijk op de hedendaagse kansen op een nieuwe baan.

Namens Twin Media heeft artdirector Sanna Terpstra het boek een opvallende en vrolijke vormgeving gegeven. Elk artikel is anders, niets is hetzelfde. Verschillende kleuren, tabellen, figuren, indelingen etc. Maar toch past alles bij elkaar. Als een geheel. Een creatief boek, voor een creatieve opstelling van de lezer. Dat maakt het boek uniek.

In het boek laten de auteurs zien dat het als 50-plusser niet altijd gemakkelijk is om een nieuwe baan te vinden. De arbeidsmarkt is snel aan het veranderen. Beroepen verdwijnen, nieuwe functies ontstaan. De vaste baan heeft zijn langste tijd gehad, maar kansen zijn er nog volop. Daarom laten de schrijvers veel voorbeelden zien hoe je daarop kan inspelen. Met goede tips, opdrachten en oefeningen.

Kijk voor meer informatie op: www.bbpublishers.nl

Lees hier een interview met uitgever en co-auteur Donald Suidman

scroll-to-top