AlgemeenZes minuten wachten op geluk

Zes minuten wachten op geluk

Ruim twee jaar lang liftte Marjan Knippenberg iedere woensdag naar haar werk in het Radboudumc. En ook weer terug naar huis. Ze ontmoette meer dan 150 vreemden die zo vriendelijk waren om haar een lift te geven.

Wat Marjan Knippenberg heeft meegemaakt, wie ze ontmoet heeft, hoe ze het heeft ervaren en wat ze ervan geleerd heeft wilde ze graag vastleggen. Dit deed ze in blogs, die deels via haar website te lezen waren. Nu wil ze haar ervaringen graag gebundeld uitbrengen in een boek, zodat ze haar geluk met iedereen kan delen.

Big Business Publishers helpt haar hier graag kosteloos bij, omdat uitgever Donald Suidman gelooft in het boek. Via Big Business Publishers kwam de vraag bij Twin Media binnen of ook wij een steentje konden bijdragen aan het project. Directeur Roeland Dobbelaer ging hier graag op in, in ruil voor een aantal mooie exemplaren van het boek.

Twin’s grafisch vormgever Melody Drost heeft de cover van het boek ontworpen. Steekwoorden waarmee Melody heeft gespeeld tijdens de ontwerpfase zijn fris, speels, vriendelijk, positief, lef en intuïtief. Dit heeft geresulteerd in het frisse ontwerp van de cover, met een mix van zachte kleuren en wat accentkleuren. Op de cover is symbolisch de route van Marjan’s huis naar haar werk afgebeeld.

Dit wordt Marjan’s enige boek ooit. En dan moet het ook iets moois worden. Iets waar Marjan super trots op kan zijn, en daar heeft ze jouw hulp voor nodig. Via een crowdfundproject wil zij haar financiering voor het boek rond krijgen. Bijdragen kan via: https://www.voordekunst.nl/projecten/5666-zes-minuten-wachten-op-geluk-1

Lees meer over het project via http://www.liftgeluk.nl/ en volg Marjan via Twitter en Facebook.

scroll-to-top