AlgemeenZakelijke vormgeving voor MMerks

Zakelijke vormgeving voor MMerks

MMerksIn opdracht van Drost Tekstproduktie werkte Twin Media afgelopen maand aan een nieuw logo met huisstijl (visitekaartjes, brief- en factuurpapier) voor het nieuwe bedrijf MMerks van Martijn Merks. Ook ontwierpen we de website.

Martijn Merks is een ondernemer op het gebied van (account)management voor de overheid en hij zorgt voor managementoplossingen op maat. Met MMerks wil hij ondernemerschap stimuleren. Dit doet hij door rust en een productieve sfeer op de werkplek te creëren, met als doel: een heldere structuur en taakverdeling in uw organisatie, met de juiste verbindingen tussen medewerkers.

Ontwerpster Miranda de Groot was verantwoordelijk voor het ontwerp en gaf de huisstijl van MMerks een zakelijke frisse vormgeving: “Het logo, de website en huisstijl hebben ieder dezelfde kleuren. De huisstijl staat voor kracht, zakelijk, samenwerking, efficiëntie, contact houden, verbinden, vertrouwen en spannend.”

 

De webpagina’s zijn afwisselend met een stilstaande achtergrond. Een aandachtspunt is dat alles bij elkaar past, maar dat iedere webpagina een andere achtergrond heeft. Drost Tekstproduktie was verantwoordelijk voor de content op de website.

Over MMerks

Martijn Merks is een ondernemer met veel ervaring en uw ondernemende partner op het gebied van (account)management voor de overheid. Met MMerks biedt verschillende diensten aan en is een enthousiaste persoonlijkheid die gemakkelijk contacten legt en onderhoudt. Op interim-basis vervult hij diverse functies.

Kijk voor meer informatie op www.mmerks.com of op https://nl.linkedin.com/in/martijnmerks

Over Drost Tekstproduktie

Drost Tekstproduktie is een klein en overzichtelijk tekstbureau, voor met name de zorg- en welzijnssector, gevestigd in Zaltbommel. Drost Tekstproduktie verzorgt en schrijft voorlichtings- en informatieve teksten. De teksten zijn effectief, helder en prettig leesbaar.

Voor voorlichtingsmateriaal en websites, deskundige coördinatie en projectbegeleiding, vakkundige tekstproductie, fotografie en vormgeving, de nieuwste trends en ontwikkelingen en interviews is dit het juiste adres.

Kijk voor meer informatie op www.drosttekstproduktie.nl

scroll-to-top