AlgemeenTwin Media tekent voor nieuw ontwerp van Archeologie Magazine

Twin Media tekent voor nieuw ontwerp van Archeologie Magazine

ARCH_cover_3D Archeologie Magazine, zustertijdschrift van Geschiedenis Magazine, heeft een ingrijpende restyling ondergaan. Uitgeverij Virtùmedia vroeg Twin Media om een compleet nieuwe uitstraling van het tijdschrift.

Namens Twin Media hebben Rimke Bartels & Marije Wietsma – van der Veen gewerkt aan een nieuw jasje voor het blad. Voor de nieuwe vormgeving is bewust gekozen voor meer afwisseling en creativiteit. We wilden het magazine toegankelijker maken met meer ruimte voor beeld.
Rimke Bartels was verantwoordelijk voor het ontwerp en Marije Wietsma – van der Veen voor de verdere uitwerking van de nieuwe vormgeving en de opmaak van het eerste nummer.

Archeologie Magazine is het enige Nederlandstalige publiekstijdschrift over archeologie. Het tijdschrift heeft als doel boeiende verhalen te vertellen over de geschiedenis van de mensen en beschavingen. Die verhalen worden verteld aan de hand van de tastbare archeologische resten die deze mensen en beschavingen hebben achtergelaten. Zo brengt Archeologie Magazine de geschiedenis weer tot leven.

Archeologie Magazine verschijnt zes keer per jaar.

Kijk voor meer informatie op: www.archeologieonline.nl

scroll-to-top