AlgemeenTwin Media organiseert succesvol eerste jaarcongres Onderwijs van nu

Twin Media organiseert succesvol eerste jaarcongres Onderwijs van nu

Op 14 maart 2012 werd in de Brabanthallen in Den Bosch het eerste jaarcongres Onderwijs van Nu gehouden.

Het jaarcongres van Onderwijs van Nu stond geheel in het teken van passend onderwijs. Hoe gaan docenten, mentoren en begeleiders om met verschillen in de klas, hoe kunnen zij passende begeleiding bieden? Meer dan 150 deelnemers waren aanwezig en ondervonden hoe deze en vele andere vragen beantwoord werden door prominente deskundigen tijdens deze succesvolle eerste editie van jaarcongres van Onderwijs van Nu.

De dag werd geopend door Klaas Jan Terpstra, trainer-coach en opleider van OsmoConsult en tevens oprichter van Onderwijs van Nu. Daarna volgde lezingen, een kennismarkt en tien verschillende interactieve workshops.

Onderwijs van Nu is een kennisplatform voor docenten, mentoren, zorgcoördinatoren en leerlingenbegeleiders, kortom, iedereen die met leerlingen of studenten werkt. Onderwijs van Nu biedt producten en diensten aan die voorzien in een behoefte aan tips en verdieping op het gebied van onderwijs in het VO en MBO. Ook biedt zij ondersteuning aan bij het verzorgen van passend onderwijs, teamontwikkeling en het omgaan met verschillen tussen leerlingen in de klas. Zie ook: www.onderwijsvannu.nl.

Organisatie

De organisatie van de dag was in handen van Twin Media. Twin Media is meer dan alleen een grafisch adviesbureau. Wij verzorgen ook de organisatie van events, congressen en andere bijeenkomsten.

 

Bekijk hier de rest van de foto’s.

Meer informatie: roelanddobbelaer@twinmediabv.nl

scroll-to-top