AlgemeenMama ontzwangert

Mama ontzwangert

Mooi mag. publiceert “mama ontzwangert”

Het Velpse allround mediabureau mooi mag. brengt deze week een nieuwe eigen productie op de markt, een boek over dames die net bevallen zijn: Mama ontzwangert. Mede directeur van mooi mag., tevens moeder van 3 kinderen, Susanne Mullender schreef het boek. Samen met haar collega’s ontwikkelden zij het concept, begeleidde ze de vormgeving en doen ze de markting.

Mama ontzwangert gaat over wat moeders doormaken in het eerste jaar na de geboorte van hun kind. Herkenbare verhalen van moeders worden gecombineerd met de toelichting van vijftien experts. De grappige illustraties van Petra Baan maken het boek een mooi cadeautje voor zwangere en pas bevallen vrouwen. Kristel Guit van Twin Media hielp in de laatste fase van de productie met correcties en het boek drukklaar maken. Ook als er deadline druk is springt Twin Media bij.

StartFragment

Mama ontzwangert is vanaf vandaag (15 januari) verkrijgbaar in de (online) boekhandels. Er is ook een website www.mamaontzwangert.nl. Want naast het boek werkt mooi mag. ook aan een platform waar moeders informatie vinden en ervaringen uit kunnen wisselen over het eerste jaar na hun bevalling. Meer info: www.mooimag.com

MamaOntzwangert

scroll-to-top