AlgemeenGrafisch Lyceum Utrecht draagt Twin Media voor als beste leerbedrijf 2014

Grafisch Lyceum Utrecht draagt Twin Media voor als beste leerbedrijf 2014

Twin Media is door het Grafisch Lyceum Utrecht (GLU) voorgedragen als beste leerbedrijf van 2014.

Het Grafisch Opleidings Centrum (GOC) reikt ieder jaar de zogeheten CreAwardS uit. Prestigieuze prijzen voor erkende leerbedrijven én professionele praktijkopleiders die bijzonder goed werk verrichten op het gebied van leren in de praktijk.

Twin Media directeur Roeland Dobbelaer werkt al ruim 25 jaar met stagiaires en vindt het erg leuk dat Twin Media mogelijk genomineerd wordt.

‘Binnen het bedrijf worden medewerkers intern gecoacht voor het begeleiden van stagiaires, het voeren van gesprekken en het evalueren. We ontwikkelen tools om het werken met stagiaires elke keer nog beter te laten verlopen. Zo leren niet alleen de stagiaires van de stageperiode maar de medewerkers van Twin Media ook,’ aldus Roeland Dobbelaer.

Het GLU geeft als motivatie dat Twin Media een uitstekende samenwerkingspartner is, waarmee de inhoud van de opleidingen van het GLU een hoger plan kunnen krijgen. Voor stages is Twin Media een model leerbedrijf.

Bij Twin Media werken gemiddeld 5 stagiaires op de verschillende afdelingen. Hiermee is het binnen de grafische sector een van de grotere leerbedrijven.

scroll-to-top